Direktlänk till inlägg 19 januari 2009

Nya datum

Av Lotta - 19 januari 2009 22:50

---

Det har snöat idag, ett ganska tätt snöfall med små och vassa snökorn. Det gjorde ett lätt täcke ovanpå marken med alla isfläckar, och gissa hur halt det blev?!! På morgonpromenaden fick vi vara extra försiktiga för att inte halka omkull, fruktansvärt förrädiskt. Håller också på och spånar på några nya datum för träning, och jag tänkte föreslå helgen den 14-15 februari. Antingen lördag eller söndag eller så kör vi bägge dagarna. Vad tror ni? Låter det intressant?


Angående frågor som jag fått ikväll kring hunden från min kennel som tydligen ska flytta så vill jag bara säga att jag inte vet mer än ni just nu. Jag hade ingen aning om att hon skulle omplaceras, utan läste det i en blogg nu ikväll... Jag har mailat vederbörande om att informera mig om läget, så får vi se sen. Mina uppfödda valpars väl och ve är trots att de flyttat till sina nya hem, fortfarande i allra högsta grad i mitt intresse. Vissa uppfödare vill inte alls ha kontakt efter att de sålt en hund, och jag vill tvärtom, gärna ha fortsatt kontakt. Sen är det såklart upp till valpköparna själva hur de vill ha det... Hur som helst så hoppas jag få veta mer om läget snart.


Nu ska jag strax gå och nanna kudden. Sängen är lockande nu...


---

 
 
Annelie

Annelie

19 januari 2009 23:17

fler som tillbringar natten framför datorn ser jag ;)
Jag tror vi kan 14-15 måste dubbelkolla bara så den andra hälften inte har något planerat.

Ja Lotta att du bryr dig om dina uppfödda hundar kan nog alla som har hund ifrån dig intyga. Är otroligt glad för all hjälp och stöd du alltid ger själv eller lotsar vidare!

Dåligt att inte du får veta något, även om valpen är såld så är det klart man vill veta hur det går i framtiden! Hoppas det löser sig till det bästa.

det var den där magkänslan...

kramar

http://www.tigra.se

 
Fran

Fran

19 januari 2009 23:25

du verkar vara en kanon uppfödare Lotta. Det har jag alltid tyckt och det vet jag. Känner ju flera med KullaGullre!

Antar att det är Hoshi du menar??? jag läste det precis i Ullis blogg jag trodde hon skulle tillbaks till dig?! inte alltså?

Hoppas ni hittar ett bra hem till henne, hon verkar ju såååå härlig :-). Men tvivlar jag inte på att du gör!


kram

http://www.tindrabus.se

 
Ingen bild

Lotta

19 januari 2009 23:35

Hej Fran!

Tack för det :). Nej, hon ska inte till mig, utan till sin ägare tydligen. Hon var ju ute på foderavtal hos Ullis... Jag vet inte vart hon ska nu men hoppas på att få reda på snart. Och ja, Hoshi är en otroligt härlig hund. Jag kallade henne "Lill-Kaiza" i valplådan och så vitt jag har sett så är hon "Lill-Kaiza" än ;).

Hoppas vi ses framöver!

Kram / Lotta

 
Malin

Malin

20 januari 2009 02:07

Att du bryr dig om dina valpar även efter att dom lämnat valplådan vet vi mer än väl! Och det är sååå härligt att ha ditt engagemang och uppmuntran med sig hela tiden!! Du är verkligen en toppenuppfödare Lotta som är guld värd!
Jag hoppas innerligt att Hoshi kommer till ett bra hem och att du får lite inblick i vad som händer och sker med henne! För det är klart att du fortfarande bryr dig om henne!
Stora kramen!
PS. Jag tror nog att vi ska kunna den 14-15 februari! Och vi vill köra båda dagarna - så klart! ;)

http://www.rottisivar.com

 
Sara

Sara

20 januari 2009 15:51

Hejhopp :)

Hoppas vi också får komma och träna den helgen ;)

Hoppas det löser sig med Hoshi! Och du är verkligen en kaon uppfödare!
Kram

http://www.brasse-dippa.se

 
Ingen bild

Anna

20 januari 2009 17:43

Compis vill ha en flickvän att dundra runt gårn' med...! ;)

Hoppas du får rätsida på det hela. Klart man går genom uppfödaren (-min åsikt), de är ju "mamman"... En hjärtesak ju!

Kram!

 
Ingen bild

Lotta

20 januari 2009 22:52

Till Sara: Såklart att ni är välkomna!!! Jag ser verkligen fram emot att få träffa er om ni kan komma :)

Tack till alla för era fina ord om mig som uppfödare, det värmer!

Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lotta - 16 augusti 2010 10:00

--- Känns som bloggen kanske börjar bli lite onödig? Jag skriver ju nästan aldrig numera. Det som man förmedlar på nätet förmedlas ju nästan uteslutande via fb idag. Jawell (eller ska jag säga "jawhoul"??   ), vi får väl se hur det blir framöver   ...

Av Lotta - 5 april 2010 14:46


--- Häromdagen ute på promenaden med vovvarna så kom jag att fundera över hur olika individer de är egentligen. Jag körde flera omgångar och Cragge & Våris gick tillsammans första vändan. De travar på framför mig på vägen, lugnt och sansat och stan...

Av Lotta - 19 mars 2010 09:13

--- Har vårkänslor i kroppen. Det liksom spritter till av förtjusning då och då, och karaktäriseras som vanligt av att jag vill mycket, väldigt mycket. Mer än jag hinner t.o.m.   . Vi är redan i mitten av mars och det droppar, risslar och porlar av...

Av Lotta - 8 mars 2010 22:33

--- HÄRLIGT! Det var plusgrader och takdropp ända till kvällningen. T.o.m. vägarna hade torkat upp lite och asfalten syns här och där. Jag hoppas verkligen att snön snart är borta så vi kan börja spåra igen.   I helgen gjorde Gunnar & Gunilla e...

Av Lotta - 1 mars 2010 16:53

--- Måndag och äntligen den första dagen i vårmånaden mars. Även om det inte ser ut så därute med snön som virvlar och yr, men någon gång måste det ju ta slut menar jag...   I helgen har vi haft IPO-workshop med Trond O. Johansen från Norge. So...

Ovido - Quiz & Flashcards